Litt info

Hei søte lesere. 

Tenkte bare å informere om at det ikke er så vanskelig å finne igjen spesielle innlegg på bloggen vår lenger. Vi har slike kategorier til høyre på bloggen vår som gjør det mye lettere å finne frem. Vi har hatt dette en (veldig) lang stund, men vi vil bare gjøre dere klare over dette. Dere som har fulgt bloggen vår har sikkert fått det med seg.

Som dere sikkert ser har vi kategorien "Dypere" som har litt mer hjertesaker, om dere skjønner. Ting som kommer personlig fra oss, og får fram meninger og kan være støttende. Med bloggen vår ønsker vi at folk skal føle seg velkommen og trygge på nettsiden. Vi skriver seriøse ting, og aldri noe stygt om noe eller noen. 

Takk for at du leser bloggen vår! 

-Sadie

 

 

It hurts

Hei lesere! (Om vi fortsatt har noen da..) 

Dårlige på bloggfronten sa du ja? 

Tenkt litt på noe i det siste. Noe jeg har dårlige minner med, og som jeg er sikker på at andre kan kjenne seg igjen i. Å være lei seg. Skikkelig lei seg. Å være så lei seg at man stenger seg helt igjen. Lukker alt ute, og skjuler personligheten inn i kroppen. Holde alle tankene, følelsene og tårene alene, uten noen andre. Vi trenger fellesskap. Sånn er mennesker. Vi skal ikke være alene, vi skal være sammen. Slik er naturen. Går man i mot naturen kan det skje vonde ting. Det kan skje vonde ting. Ting som en aldri har tenkt over før. Det skal så lite, men samtidig så mye til før tanker farer gjennom hodet på kryss og tvers og forvirrer. Alle mennesker er sterke, men det kommer til et punkt der strikken ryker. Det er ofte en forklaring. En forklaring som sitter langt bak i hodet. For noen kan det være vanskelig å finne denne forklaringen, man må lete lenge hvis den er godt gjemt. Tanker kan være farlige. Et hode med farlige tanker blir satt på en vanskelig og forvirrende prøve. Blir det for vanskelig blir det værre. Det kan ende med at hodet gir opp denne prøven. Det er da man trenger hjelp. Hjelp for å mestre. Hadde hodet vært til for å bære på slike tanker hadde man mestret det på egen hånd, men slik fungerer det ikke. Vi skal ikke bære slik alene. Vi trenger støtte og vi trenger fellesskap. Blir det for mye for hodet blir det for mye for mennesket. Blir det for mye for mennesket kan det skje enda vondere ting.-SadieVelkommen!


B1tches » Litt utenom det vanligearkiv


Juli 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012

kategorier


Blogg
Dypere
Inspirational posts
Min første gang
Mitt første kyss
Sex

favoritter

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!


  • designet er laget av:


    Caroline Maria

    TIL TOPPEN AV BLOGGEN
    hits