et nydelig bilde

FriendshipHva er vel bedre enn venner?

Er det verdt det?

Hei søte. Det er en liten ting jeg lurer på, hva syns dere om pels som man bruker på klær osv? 

Dette er jo et utrolig omtalende tema, og det er egentlig litt vanskelig å henge med.. Syns jeg ivertfall. Plutselig kommer det en mening her og en mening der, og så blir disse så motvirkende på hverandre at en ikke helt vet hva din egen mening er.. Huff, nå skriver jeg meg bort her. 

Det jeg har kommet frem til da er; når man kjøper for eksempel de her Canada Goose jakkene, hvordan kan man egentlig være så sikker på at dyret har blitt drept på en "god" måte? Ingen kan egentlig vite det, og da klarer jeg egentlig ikke forstå hvordan noen kan ha hjerte til å kjøpe en slik.. Jeg kjenner også flere som driver å langer ut masse om dyreplageri og at de er dyreelskere og forteller som om de vet alt best. Men det er da jeg begynner å lure.. Hvorfor i huleste går de med den fuckings Canada Goosen da? Og jeg er ikke den som er redd for å si det jeg syns, og dere skulle sett hvor lang i maska de blir når det spørsmålet mitt kommer!Da er det vel ikke å unngå å legge vekt på at jeg ikke er særlig begeistret over pelsklær. Jeg syns synd på dyrene, veldig synd. Skal man stjele et liv, kun for å se bra ut selv? Jeg blir nesten lei meg bare av tanken.. Jeg skal ivertfall aldri, aldri kjøpe meg noe med ekte pels. Det fins så mange andre alternativer som jeg mye heller vil ta nytte av! Og jeg håper så inderlig at mange flere hadde gjort det samme. 

Meninger?

-Sadie

Ironi

Noe som irriterer meg grusomt mye er når bloggere skriver ironisk og leserene ikke skjønner det og klikker helt som jeg må si det. At alt skal bli tatt seriøst, med f.eks. ekstra push-up, bare for å kødde litt. Er kjedelig med en blogg uten ironi spør du meg. Så visse folk som ikke skjønner ironi irriterer meg faktisk grønn. Ha litt humor da folkens, og skjerp dere. 

slenger inn et bilde som ikke har noe med saken å gjøre, men som jeg syns har en veldig bra tekst med. 

Forresten.. denne her passer litt da!
-Elly

Tenk litt lenger..

Hei kjære lesere! 

Tenkte bare å drøfte et tema som det faktisk burde være mer snakk om. 
Hår.. Når en tenker seg om, er hår helt utrolig viktig for mennesker. Det kan gjøre en glad, men også skikkelig ulykkelig. Til og med så ulykkelig at en presterer å begynne å gråte.. 

Hahaha, dette her syns jeg bare er helt gærnt.. Liksom, går det an å bli mer sippeunge? Det er helt greit å være lei seg og gråte noen tårer, men å hylgrine og sitte å furte over å miste kjæresten og vennene.. Nei, det blir for dumt spør du meg! 

Men det vi ikke tenker på når noe går galt med håret, eller når noen har en dårlig hårdag og bryter ut, "ååh, faen! Jeg hater håret mitt, får bare lyst til å klippe det av!", er at tenk på dem som ikke har noe hår, på grunn av en sykdom eller rett og slett fordi dem mister håret så alt for tidlig. 
Jeg tror dem ville gjort alt i verden for å fått ditt "dumme" hår. Og dem dette skjer med har all grunn til å være lei seg. Det jeg mener, er at man burde tenke seg litt om før man klager så lett. Tenk på alle de som kunne gjort hva som helst for å sett ut som deg. Da syns jeg at det å sippe over noe så håpløst, ikke er særlig kult..

Meninger?

-Sadie

Glatt eller ikke?

Hei alle søte lesere! 

Som dere sikkert vet, er barberhøvelen kommet for å bli. Nå er det ikke bare håret på leggene som skal fjernes, men nå er det også intimbarbering som er viktig. For dere som fortsatt må ha ting inn med teskje, vil det si at man fjerner kjønnshåret. 

Det man trenger for å barbere seg da er en ren barberhøvel som funker bra og barberskum. Da anbefaler jeg en så enkel som denne. Fås kjøpt i alt fra dagligvarebutikker til H&M og Vita til en billig pris. 

Og hvordan gjør man dette tenker dere.. 

  1. Påfør skummet der du vil fjerne håret. 
  2. Så begynner du bare å barbere deg. Hvis du barberer med hårene kjenner du at du vil ha litt hårstubber igjen, hvis du derimot gjør det mot håra forsvinner alt. Man kan av og til oppleve at du får litt røde prikker da. 

 

For dere gutter; det kommer et innlegg senere om hvordan dere skal gjøre det! 

-Sadie

Jeffrey Campbell

Heia

Har ikke så mye å komme med, men tenkte jeg å ha et lite innlegg om Jeffrey Campbell. Min mening om er at de er rett å slett RÅE! selv har jeg 3 par, og ønsker meg flere. Du kan få kjøpt dem på nelly og her http://www.jeffreycampbellshoes.com/  eller her http://www.solestruck.com. Du kan få kjøpt dem andre plasser også da. Det er vel egentlig festsko, men jeg bruker dem til hverdags også, ikke på skolen å slikt, men når jeg skal ut å shoppe. De finnes i mange varianter og farger. 

- Snakkes da

 

 

Disse er da mine favoritter. . 

 


Hva syns du om  Jeffrey Campbell?

- Elly 

 

Runaway dreamz

Heihei

Noe som har blitt ekstremt populært er runaway dreamz. Det er noen shortser som er utrolig kule. 
Har ikke så mye å si om det, så derfor slenger jeg inn noen bilder.
Som dere sikkert ser på headeren, så har jeg en helt maken, og den er fantastisk! 
Det finnes utrolig mange og fine varianter.

http://www.singer22.com/runwaydreamz.html

- Idunn 

#3 Mitt første kyss

Hei alle søte lesere :)

Jeg får vel fortelle om mitt første kyss jeg også da. Jeg tror jeg var 11 eller 12 år min første skikkelige gang. 
Jeg hadde blitt invitert i klassefest og da skal det jo være både gutter og jenter. I bursdagen skulle vi ha flasketuten peker på og det var ikke lov og nekte. Når vi hadde gjort dette en stund pekte tuten på meg. Jeg fikk beskjed om å kysse den kjekkeste gutten i klassen. Vi satt oss i midten av ringen og lente oss mot hverandre. Det ble bare et lite kyss, men senere på kvelden kyssa vi enda mer. Dagen etter fikk jeg en SMS av han der han  sporte om vi skulle møtes ved rema'en. Da vi møttes spurte han meg om jeg ville være jenta hans. Jeg sa så klart ja. Vi var sammen i omtrent tre måneder før jeg slo opp. Jeg var nemlig forelsket i en i parallelklassen. Han var ny, men det ble aldri noe mellom oss. 

 


-Idunn

Inspirational posts

#2 Mitt første kyss

Hei alle søte! 

Som noen sikkert har fått med seg har Elly skrevet om sitt første kyss her på bloggen, så da tenkte jeg å henge meg på trenden! 
Her skriver jeg da om mitt første ordentlige kyss, og ikke den smårare kyssingen som foregikk i barnehagealderen. 

Jeg husker det i vertfall som om det var i går. 
Jeg var i 12årsalderen, og dritforelska i Morten. Morten gikk da i klassen min. Det var med sommerfugler i magen hver gang han omtrendt var 20meter ifra meg. 
Klassen vår reiste på klassetur til en turisthytte ute i bushen ivertfall og vi jenter hadde planlagt sammen med guttene å snike oss ut om natten. Haha, utrolig modent!

Ute var det helt svart og alle stod samlet i en ring. En eller annen fant ut av vi skulle leke "Gjemsel", men man måtte gjemme seg i par, for ellers ville det bli farlig.. (haha) 
Da husker jeg Morten tok meg i hånda. "Du og jeg da, Sadie?". Da var det hjertebank på høyt nivå ass! 
Vi løp og gjemte oss bak et stort tre, og ingen var rundt oss som vi kunne se. 
Vi holdt hverandre i hendene fortsatt og begge så hverandre i øynene, og jeg tror alt falt naturlig på plass. Begge lente seg framover og kysset. Lenge. Først litt pinlig småkyssing, men etterhvert klining. 

Åh, noe jeg aldri skal glemme. Så vanvittig herlig ♥

-Sadie

 

Det går over!

Hei alle solstråler!

Vi alle har perioder i livet der vi føler livet bare stopper opp. Vi har for eksempel gjort noe dumt, så føles det ut som verden stopper opp for å hate deg og gjør alt mye mer jævlig. Dere skjønner, hadde nettopp en periode der jeg hadde det ganske vanskelig. Da sa folk til meg "Livet går videre." Det hadde jeg vanskelig for å tro da. Men uansett for vanskelig du har det, UANSETT så går det over en gang, det kan jeg love deg. Du må bare komme deg gjennom, uansett hvor vanskelig det kan være. Vær sterke folkens. -Elly

Go buy a dildo

Hei alle lesere! 

Man kan ikke legge skjul på at enhver jente og gutt tenker seksuelle tanker. Om man har dårlig selvtillit og ikke føler seg klar til samleie kan man teste det forskjellige ut med en dildo. En dildo er noe du bruker for å bli opphisset og man kan forklare det som en erstatning for en penis. 

Dildoer kommer i alle varianter. Forskjellige farger, størrelser og typer. En må nesten finne ut hva man liker og syns er deilig. 


Mange sliter med å få tak i slike ting som dette. Da kan man ta i bruk andre ting. Man kan ta til nytte av fingrer, eventuelle grønnsaker, eller rett og slett bare bruk fantasien og bruk tannbørsten. Ikke la noe stoppe deg. 
Lenge leve seksualiteten!

-Sadie 

Drømmekroppen

Hei folkens!

Jeg tenkte å skrive litt om fokuset på six-pack og drømmekroppen.  Mange unge har veldig stort fokus på å være perfekt. Ha perfekt mage, bein, rumpe osv. 

Noen mennesker er så misfornøyde med hvordan de ser ut at du bruker det meste av tid og energi på enten å slanke seg kraftig eller bygge opp store muskler.

Noe vi kaller for nervøse spiseforstyrrelser som anoreksi og bulimi er mest vanlig blant jenter, men det er også mange gutter som er plaget av denne spiseforstyrrelsen. Det er ca 100 000 personer som er rammet av denne sykdommen bare i Norge. Alt for mange

Noen guttter ønsker å få litt større muskler og begynner å pumpe jern på treningstudio og lignende. Normal trening er sunt. Tanken om å få større muskler kan ta overhånd og bli det viktigste i hverdagen. Denne sykdommen kalles megareksi. De som har anoreksi kan aldri bli tynn nok mens de som har megareksi kan aldri få store nok muskler. Et annet problem som er knyttet til megareksi er bruk av dopingmidler.

Det går også ann å ta operasjoner for å gjøre deg ''vakrere''. Noen tar operasjoner for å få større bryster, fikse litt på nesa eller om det gjelder å fjerne litt rynker.  Mange mener de blir lykkeligere av dette. Men stemmer dette?

 Hva mener du om dette?

-Idunn

Helt seriøst..

Heisann alle søte små!

Sorry for late update as, mye å gjøre for tiden..

Ivertfall, helt ærlig.. Løsvipper, er det fint? Er jeg den eneste som forbinder løsvipper med sånne oversminka drag queen-shit? Eller noe halvgærent klovnetull, eller som noen svære, ekle edderkopper som henger over øyelokket? 
Og jeg har egentlig aldri skjønt greia med det. Det ser rett og slett ikke fint ut.. I vertfall for de som ikke kan sette seg en grense. Og jeg er nok heller ikke den eneste som har funnet ut at om man vil bli stor blogger må man bruke de tykkeste, lengste og mest falske løsvippene som finnes på nettet. Huff, da tror jeg heller jeg hadde stått over å bli stor blogger..

Jeg innrømmer at jeg har vært i den værste fjortissperioden en gang jeg også. Men løsvipper, det hadde aldri falt meg inn å bruke.. 

 

Noen meninger om løsvipper?
 

Kviser?

Hei på dere alle søte lesere!

Jeg vet at det er mange der ute som sliter med kviser. Blandt annet kjenner jeg et par av dem. Både, kjøttbollen, pizzatrynet og alle de andre navna vi har, taler for seg selv. Og for å si det mildt, er det ikke av null grunn vi har slike navn. Huff, mennesker er så alt for onde.. 

Uansett, poenget var at i denne ungdomsperioden kan enkelte tenåringer være plaget av kviser. Da er det rensing av huden som er viktig, hvis ikke går det rett til Sør-Korea.. Jeg kjenner forresten en derifra.  • Begynn å tren
  • Spis sunnere
  • Slutt å game 
  • Frisk luft
  • Rens huden 
  • Ikke stress

Her er da noen ting en bør følge om man vil unngå det værste kvisetrynet. Men selvfølgelig må enhver ungdom tåle noe småtteri som dukker opp i ansiktet dann og vann. Slik er denne tiden, men husk å leve livet fullt ut og ikke la noe stoppe deg. Ingenting!

Snakkes da! 

-Sadie

Mitt første kyss

Heia bloggen :* <3333 ( det var kødd as)

Ja uansett, da tenkte jeg og fortelle om mitt første ordentlige kyss. Liksom ikke sånn jeg fikk i barnehagen, men da jeg følte for det, og det ble klining ut av det. Jeg var 13 år, husket det som det var i går, det var en deilig følelse, følelsen av å bli ruset. Jeg hadde ventet på et slikt kyss lenge. Det var på klubben, som alle ungdomsskole elevene pleide å henge vær fredag. Det var høydepunket i uka, og slippe seg litt løs og danse, skrike og play all the boys liksom. 

Det begynte å bli varmt inne i rommet. Alle danset, dirty om jeg kan si det.. Den kjekkeste gutten i klassen over meg, kom bort mot meg. Prøvde å vise at jeg ikke var keen på at han skulle komme bort til meg, men holdt et øye med han. Før jeg viste ord av det var han bak meg. Ble sandwich dans da, med en annen gutt foran. Han snudde meg mot han. Han stirret meg rett inn i øynene. Kan huske det intense blikket. Kan vel godt si at jeg ble kåt på han. Etter at det hadde gått noen minutter med "dirty dancing" så kom han enda nærmere meg, og tok meg på hoftene. Han tok pannen sin mot min, og lukket øynene, mens jeg bare så ned i bakken og holdt han rundt han. Og så skjedde det, han tok hånden bak i nakken min og presset hode mitt til hans, og leppene våre traff hverandre. Det begynte med små kyssing, vi så opp på og møtte blikket til hverandre. Det skjedde igjen, bare nå ble det mer intens, tungen ble involvert og vi kan vel kalle det klining. Leppene hans var de mest fantastiske, myke og trygge. Han ga meg en klem og gikk videre, skal love dere at jeg var i drømmeland etterpå. 

Snakkes da

- Elly 

Han kan irritere en stein

Hei Idunn her!

Jeg ville bare fortelle om en som heter Kevin. Jeg ble kjent med han rundt juletider i 2010. I oktober i fjor sa han til meg at han likte meg. Jeg tenkte bare fuck. Han er ikke et vakkert syn for å si det mildt. Han er en følsom skrue som er en j*vla svett gamer. Tror han gamer sånn 24/7 liksom og det liker ikke jeg. 

Nå for tiden er han bare deppa fordi jeg er så care mot han og sånn. Han klager på at jeg holder på med andre gutter og blir sur om jeg er med noen. Jeg har jo så  og si pult en av gutta han har noe i mot, men nevner ikke navn. For om han får vite det tror jeg rett og slett han henger seg selv eller noe. Og den skyldfølelsen vil jeg ikke ha.

Noe av det verste jeg vet er folk som skryter noe helt for jævlig av seg selv. Og dere kan jo bare gjette hvem som gjør det. Joda det er Kevin så klart. Og hver fuckings gang han skriver en stil til meg eller noe følsomt kjærlighets kliss får han bare et kort svar tilbake. Da får han utbrudd. For en stund siden så gadd jeg ikke skype med han og da kalte han meg Hore osv.. wtf lizm...

Kjærlighetslivet mitt er hardt as... Ikke til å anbefale..

Blogges <3 -Idunn

Min første gang

Heisann alle søte mennesker! 

Jeg tenkte da å fortelle om det mest interessante i verden. neida..joda. Min første gang ja! Og for dere som må ha alt inn i huet med ei teskje, "Da jeg mistet møydommen". 

Det begynner å bli en stundt siden nå, men jeg skal prøve så godt jeg kan å huske. Alle opplever jo dette på forskjellig måte, og min var faktisk ikke så jævlig som alle skal ha det til. 
Jeg har alltid vært en glad og utadvendt person. Og da mener jeg det skikkelig. Jeg er personen som blir venner med alle med en gang, snakker hele tiden, playa alle guttene i 6. klasse. Er også den som blir helt i hundre og utrolig morsom å være med når jeg blir dritings. 


Det starta da med at jeg hadde lest et sted at gjennomsnittsalderen for å ha sex første gang var i 13 årsalderen. Jeg var 14. Dette tenkte jeg på en stund. "Holy crap, jeg er 14 og jomfru!". HAHA, sick, ikkesant? Bare dum og uviten.  Det var ivertfall en søndag om jeg ikke husker feil, jeg teksta en gutt fra paralellklassen. Tviler ikke ett sekund på at jeg skrev noe som "Hei søten, jeg er kåt, skal vi pule?". Og jeg var hjemme alene. Gutten kom.

Vi begynte å kline og kysse på hverandre. Han slikket meg til jeg kom, og jeg sugde han. Dette hadde jeg vært med på før så det gikk fint. Vi ble kåtere og kåtere. Vi klådde, slikket og kysset. Kondom tenkte vi ikke på engang. Han trengte seg inn i meg, og jeg er ganske sikker på at fyren hadde gjort det før. Han begynte langsomt, og jeg hadde aldri følt en så klein situasjon. Etterhvert ble jeg sikrere, og det ble mindre pinlig. Jeg husker smerten jeg kjente da han trengte seg inn de første gangene. Jeg tror faktisk det rant tårer fra øynene mine, men det var på en måte en god følelse også. 

Haha, husker stillheten da jeg fikk spørsmålet om hvilke stillinger jeg likte i senga. "Stillinger? Hva er navnet på dem a?".. Gutten la seg ned i senga og tok hånda mi, og fikk meg til å sette meg oppå magen hans. "Denne er digg!". Jeg skjønte med en gang hvilken "stilling" han mente. Jeg satte meg forsiktig ned på skaftet hans og jeg så hvordan han nøt det. Flere ganger ba han meg om å gjøre det raskere og hardere. Til slutt kom vi begge to. Mine lyder overdøvte hans, og jeg følte meg så utrolig teit. 

Senere fikk jeg vite av ham at han aldri hadde opplevd bedre sex. Gjett om jeg var stolt da gitt!

Snakkes bitches!

-Sadie

Heyheyhello

Hei folkens

Mitt første innlegg på denne crisbyy bloggen. Blir et par innlegg i dag ja, sånn så leserene liker. Okei, vi har da ikke fått så mange lesere enda, så vidt jeg vet. Men det er vel ofte sånn det begynner, så skal vi prøve å bygge oss opp. Målet er liksom å komme på første plass, neida. Passer jo perfekt for meg å ha blogg som har en kreativitet som er lik 0. Som sagt så kommer vi nok til å fortelle om våre personlige opplvelser, kanskje noen litt drøye også, så det kommer til å bli noe, bare gled dere. Vi er noen interessante piker, det må jeg få lov til å innrømme. Hverdags innlegg blir bare kjedelige, har fått avsmak av blogger som bare forteller om hva de har gjort, er så uinteressant. Så det er vel derfor jeg egentlig ikke liker å lese personlige blogger. Så er du en som meg, så kommer denne bloggen til å falle i smak hos deg. 

Snakkes bitches - Elly. 

whuuut..dekknavn?

Dekknavn ja.. Hvorfor dekknavn egentlig?
Anonymitet. Merkelig ord det der.. Men det er noe med det da. Idag skal man være anonym, uansett hva. Da tror jeg vi slenger oss med på den trenden vi åsså. Uansett, hva i helvette er greia med nicknames? Å flashe ansiktet (og halve kroppen som de fleste bloggere gjør) er en ting, men de her bloggerne som kaller seg de mest umulige navna, hvorfor??

Vi jenter har da blitt enige. Enige om at vi skal kalle oss våre egne navn. Over til det ytre, velger vi å holde skjult. Det er av personlige årsaker som at det vi skriver ikke skal påvirke oss når vi går på gata. Rart hva internett kan gjøre den dag i dag egentlig..  

I skrivende stund er det Sadie. De to andre chicksa er; Idunn og Elly. 

Sadie, Idunn og Elly. 

Snakkes da! 
 

One, two, three bitches!

Hei folkens! 

Dette er da starten på vår første blogg, men sikkert siste også. 
Vi tre jenter kommer fra Drammen og er i 16-19 årsalderen. 
Som alle andre blogger, er nok denne også uten mål og mening. Her vil dere nok garantert IKKE få typiske fjortissinnlegg om hvilken dusjsåpe du vaska deg med idag, eller hvilken tannkrem du anbefaler til verden. Derimot kommer det flere innlegg om egne opplevelser, erfaringer og handlinger. Jeg sier bare; følg med.. Kanskje denne bloggen har litt mål og mening likevel. 

Snakkes!


Velkommen!


B1tches » Litt utenom det vanligearkiv


Juli 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012

kategorier


Blogg
Dypere
Inspirational posts
Min første gang
Mitt første kyss
Sex

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits