De vakreste sommerdrømmene

 Nakenbade - Sammen med gode venner, sommerflørten eller bare alene. Hva er vel herligere enn et lite friskt nakenbad på en varm og deilig sommerkveld? Lat deg på stranden - Ta på deg fresh bikini, sol deg, og kikk på strandens kjekke gutter, da kan vel ikke livet bli bedre?

 Spis jordbær og is - Ingenting er vel bedre enn friske jordbær sammen med herlig vaniljeis på en varm, deilig sommerdag, midt i solsteken? Kjenner jeg gleder meg bare ved tanken! Reis - Opplev nye steder, se nye ting, få nye minner. Hvor som helst. Norge kan være et like bra sted som i utlandet, det er opplevelsene som betyr noe.  Sene kvelder - Strandkvelder sammen med venner, god mat og hygge. Gitarspilling og allsang, bading og kosing på varme sommerdager.  Nyt livet - Gjør akkurat det du ønsker. Drikk deg full sammen med gode venner, le masse, og bare ha det morsomt på fine sommerkvelder. Ikke stress, senk skuldrene og pust ut; du har ferie.  Les bøker - Hva er vel mer avslappende enn å lese en god bok på stranden? Eller om du er på en kjip hyttetur sammen med søsken og foreldre? Finn deg ditt eget lille sted der du kan slappe av for deg  selv og lese en god bok.   Flørt - Deppa på grunn av singellivet? Fortvil ikke - sommeren er til for å flørte. Skru på sjarmen og sjarmer de beste guttene i senk. Skaff deg din sommerflørt og del hete kvelder på stranden, i skogen, hvor som helst. Dra på festival - Hva kan vel være morsommere enn dette? Del opplevelser og minner sammen med venner, og ikke minst; få nye venner. Lytt til god musikk, ny musikk og la deg inspirere. Kle deg så  sprøtt som du ønsker, for festivaler har ingen grenser. Sov i telt og ha hyggelige kvelder sammen med de andre og få festivalfølelsen.  Nattlige utflykter - Dra ut om natten for å møte en god venninne. Kun for å gå. Gå tur i det fine været, høre på stillheten, lukt sommeren og kjenne gresset under tærne. Ligg i gresset og kikk på stjernene,  se hvor fantastisk verden er om natten og hvor vakkert det er. 


-Sadie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

B1tches » Litt utenom det vanlige

B1tches » Litt utenom det vanlige

100, Drammen

Sadie, Idunn og Elly fra Drammen. Nokså normale tenåringer, men hva i helvette skal vi med en blogg? Joda, her kommer det nok ikke noe fjortiss-shit, du bør følge med.. eller lavære..

Kategorier

Arkiv

hits