Vanskelige spørsmål »Vanskelige svar

Hei søte lesere. 

Dere har vel alle fått et spørsmål som er helt umulig å svare på? Et spørsmål du aldri vil bli utsatt for, hvis det gjelder alvor og ikke bare for tull. Slike som "Hvis du måtte velge å la enten søsteren din dø eller moren din dø, hvem ville du ha valgt?", "Hvis den eneste måten faren din kunne overleve på var at du måtte dø selv, hvilken avgjørelse hadde du tatt?". Ja, dere forstår sikkert pointet. Men slike spørsmål er egentlig så dumme, fjerne og heldigvis litt urealistiske, selvom det sikkert skjer hver dag, men ikke akkurat i Norge. Lukk øynene og se deg selv i en slik situasjon, hva hadde du gjort?..

Har du noen gang opplevd å få et vanskelig spørsmål? 
Fortell oss om det! :)

-Sadie 

7 kommentarer

matias:))

14.04.2012 kl.22:44

hva er etternavnene deres??:)) om dere ikke vil poste det her kan dere sende det på mail ?:))<33
matias): Vi er anonyme bloggere :)

matias:))

14.04.2012 kl.23:11

:((( plis?
matias): Vi beklager, kun fornavnet vårt dere får vite :) Ønsker litt privatliv ved tanke på alt vi deler om oss selv.

matias:))

15.04.2012 kl.19:06

bare for meg?

Maja

08.08.2012 kl.21:45

Det vanskeligste spørsmålet noen noensinne har spurt meg var :

Du har 2 allternativer: Du kan gå igjennom en smertefull og vond periode eller dø, va velger du? Dette spurte en LEGE meg om! (jeg hadde kreft) Jeg valgte en smerefull periode. Fyfaen den perioden var så vond! Du aner ikke! Smerter overalt! Jeg måtte ta medesiner hver time, men de kom som oftest opp igjenn!

Angrer på at jeg ikke valgte døden!
Maja: Uff, kjente jeg ble skikkelig lei meg på dine vegne, med tanke på det siste du skrev. Du må vite at valget du tok var beundringsverdig og du er kjempesterk.

Skriv en ny kommentar

B1tches » Litt utenom det vanlige

B1tches » Litt utenom det vanlige

100, Drammen

Sadie, Idunn og Elly fra Drammen. Nokså normale tenåringer, men hva i helvette skal vi med en blogg? Joda, her kommer det nok ikke noe fjortiss-shit, du bør følge med.. eller lavære..

Kategorier

Arkiv

hits