Partygirl

Hei søte. 

Tusen takk for fine og inspirerende tips på forrige innlegg. Vi fikk positiv motivasjon! Tenkte å starte med første tipset om første gangen vi var på en ordentlig fest. Som dere vet er vi tre jenter, så det kommer vertfall 2 innlegg til om dette. 

Jeg gikk i 8 klasse og var en skikkelig bertete, bimbo, oppmerksomhetsyk chick. Neida, bare ekstremt opptatt av å være så kul som mulig. Jeg og tre (fire?) andre jenter fant ut å finne en fest her i Drammen ivertfall. Storesøster og jeg var alene hjemme i helgen, og hun var gammel nok til å dra ut på byen, så jeg og jentene skulle være snille å holde oss hjemme. He-he!Alkohol tok vi fra kjøleskapet, som tilhørte mor, far og storesøster. Vi hadde ingen anelse om hva vi drakk, men den dag i dag vet jeg at mesteparten bestod av sprit. Så vi drakk litt hjemme, og tok resten med oss ut. Møtte et par gutter som også var på jakt etter en fest. Og det fant vi. Et hus med sikkert over 200 drita ungdommer. Fjortiss og "kule" som vi var festa vi som bare det. Husker også at jeg følte meg såå heldig, kul og voksen som stod å klina med en 17åring hele kvelden. Han fikk meg også til å ta en blowjob på ham, og gjett hvem som følte seg konge da? Var meg det.. Ellers var det ikke mer som skjedde annet enn at jeg aldri hadde hatt værre hodepine dagen etter, og så mange blåmerker på beina før. 

-Sadie

2 kommentarer

Amalie

02.04.2012 kl.22:31

hvorfor blogger dere ikke lengre?

Elin Tollefsen

06.04.2012 kl.12:47

Ja hvorfor blogger dere ikke... Dere har jo såå sykt fin blogg!!!!!! Jeg var fast leser!!!♥

Skriv en ny kommentar

B1tches » Litt utenom det vanlige

B1tches » Litt utenom det vanlige

100, Drammen

Sadie, Idunn og Elly fra Drammen. Nokså normale tenåringer, men hva i helvette skal vi med en blogg? Joda, her kommer det nok ikke noe fjortiss-shit, du bør følge med.. eller lavære..

Kategorier

Arkiv

hits