Mensen

Hei dere!

Jepp, jeg skal nå blogge om mensen, rart? vi er jo bloggen utenom det vanlige så hvorfor ikke.

 

Først vil jeg si at jeg syns faktisk å ha mensen i de få dagene jeg har det er faktisk ikke et helvete som noen vil ha det til. Selfølgelig er det ikke noe gøy å då det. Føler liksom jeg ikke har den friheten på en måte. Personlig hater jeg å bruke bind, derfor bruker jeg kun tamponger. Har hørt at det her farlig og at du kan få den såkaldte tampongsyken.Noe annet jeg syns er litt trist er at både bind og tamponger kan være gangske dyrt. Finnes jo blillig merker å sånt, men der er jeg også kresen. Syns nesten det skulle bli oppfunnet gratis bind og tamponger på nett jeg altså, som gratis kondomer. Er liksom ikke vår jenters feil at vi har mensen, og må betale dyrt for å beskytte seg. Men kom over denne nettsiden her, der du kan bestille gratis tamponger, genialt spør du meg. her er hvertfall siden til dere som er interesserte her

 

Tenkte også jeg skulle fortelle om da jeg fikk mensen for første gang. Jeg var 13 år og tenkte ikke på at den kunne komme når som helst. Vi skulle på på ferie til det syderlige strøk, jeg gledet meg til varmen, solen og kunne bade. Det var dagen vi kom jeg merket at jeg hadde fått det. Jeg tenkte "helvete" skulle liksom ut å bade. Heldigvis slapp jeg under å ha det hele oppholdet. Var vel bare en gang jeg blødde. Så fikk jeg det vel fast etter noen måneder. Husker ikke eksakt hvor lang det til det tok før jeg fikk det fast. - Elly 

5 kommentarer

Cat <3

14.03.2012 kl.18:42

Noen dager hater jeg mensen.. Andre dager legger jeg ikke merke til det.

Den første dagen er alltid verst xD

Bruker ikke tamponger, fordi jeg syntes det er så ubehagelig :/ Skulle ønske det fantes en sånn gratis-bind kampanje også :)
Cat: Haha, ja, enig!

Hvis du vil kan vi prøve å sjekke ut om det finnes en kampanje der de gir gratis bind også! Isåfall legger vi det ut i et innlegg :)

^^

16.03.2012 kl.10:51

Det hadde redda en del dager i løpet av måneden :P

Og bank kontoen hadde blitt fornøyd ^^

14.05.2012 kl.17:31

Hvordan tamponger er det det er bilde av??

lol

16.05.2012 kl.21:46

Hvordan type tamponger er det dere har bilde av?

Skriv en ny kommentar

B1tches » Litt utenom det vanlige

B1tches » Litt utenom det vanlige

100, Drammen

Sadie, Idunn og Elly fra Drammen. Nokså normale tenåringer, men hva i helvette skal vi med en blogg? Joda, her kommer det nok ikke noe fjortiss-shit, du bør følge med.. eller lavære..

Kategorier

Arkiv

hits