#3 Min første gang

Hei alle søte.

Da er det min tur og fortelle min føste sex episode. Ikke så veldig spennende egentlig. Er vel slik de fleste sin første sex opplevelse er. Men skal nå fortelle om den da, men bare det jeg husker!




Jeg  var 13, og det var normalt i det miljøet jeg var i å ha det i den alderen. For å si det mildt så var jeg en sikkelig løstøs også da. Har litt dårlig tid også nå, så blir ikke så veldig lang denne hendelsen. Okeeei, det var en fest, alle som var der var vel godt brisne alle sammen. Jeg var vel den som var mest drita, og det var slik gutta utnyttet situasjonen. Dere skjønner, var et veldig stort press på guttene å ligge med jenter i tiden. Jeg gikk jo rundt som en hore om jeg må si det selv, var også den perioden jeg var en skikkelig fjortiss. Noen tykke lag med brunkrem og splæsja på med solpudder, klumpete mascara, push-up og lett kledd. Sikkelig billig for å si det slik. Var også kanskje lett på tråden. 




En gutt som jeg hadde bare sett noen få ganger på andre fester og i byen, kom bort til meg og gidde meg en drink, sikkert med ganske så mye sprit i. Vi satt i sofaen og klinte, han tok meg i hånden og gikk inn på et rom, slang meg ned i senga. Han begynte å kle av meg forsiktig, jeg var egentlig ganske usikker på hva jeg skulle gjøre, Han var liksom 17 år om jeg ikke tar feil. Og nei til de som lurte det var ikke noe voldtekt, kunne vel anmeldt han for det, men så feig er jeg ikke, jeg nøyt det så. Men Uansett jeg gjorde det jeg følte for å begynte å kle av han også, og så var i plutselig i gang, hehe ikke så mye annet å si, husker egentlig ikke så mye mer heller så. Utenom det så husker jeg at mine to andre venninner som blogger her kom stormenes inn på rommet, ble litt flau da ja.

-Elly 
 

 

3 kommentarer

Ingrid

10.03.2012 kl.10:52

super fin blogg! Er fast leser! :)
Ingrid: Tusen takk, setter stor pris på at du tar deg tid til å lese bloggen vår :) Ha en fin lørdag! :)

15.04.2012 kl.19:18

Derre bør skriva meir om sex i love sex

Skriv en ny kommentar

B1tches » Litt utenom det vanlige

B1tches » Litt utenom det vanlige

100, Drammen

Sadie, Idunn og Elly fra Drammen. Nokså normale tenåringer, men hva i helvette skal vi med en blogg? Joda, her kommer det nok ikke noe fjortiss-shit, du bør følge med.. eller lavære..

Kategorier

Arkiv

hits