Tastaturtøff

Noe som irriterer meg er tastaturtøffe folk. Det jeg hater mest med det er at de ikke tørr å si en dritt i virkligheten, men er så sykt frekke og tøffe bak skjermen. Jeg må rett å slett bare le når jeg ser slike tilfeller, der jeg kjenner personen som er så tøff å slenger masse dritt, og du vet så godt at den personen er sjenert, og aldri hadde tørt å si noe slikt i virkligheten. Må si at de har sunket ganske lavt ned da. 

Greit nok at jeg skriver kanskje litt mer ting bak skjermen, men da er jeg ikke frekk eller noe slik. Kommer bare mye lettere ut. Men er grenser. 

Er faktisk ikke bare de som er frekke bak tastaturet som irriterer meg, men for eksempel på facebook, der også en person er sjenert i virkligheten, men kommenterer på alt osv. Syns der er så sykt rart å se på, men helt ærlig jeg hater det også. At du skal liksom være en person som du egentlig ikke er, er bare sykt teit. 

 


 

Vær dere selv bak tastaturet!

-Elly 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

B1tches » Litt utenom det vanlige

B1tches » Litt utenom det vanlige

100, Drammen

Sadie, Idunn og Elly fra Drammen. Nokså normale tenåringer, men hva i helvette skal vi med en blogg? Joda, her kommer det nok ikke noe fjortiss-shit, du bør følge med.. eller lavære..

Kategorier

Arkiv

hits