Go natural!

Hei søte lesere.

Hver eneste dag møter man på alle typer ungdommer. Halvparten av disse ungdommene, da snakker jeg om jenter, ser ut som om de har tryna i sminken sin. Badet, skuret, you name it.. de ser hvertfall ikke ut. Og nå tenker vel en del av dere jenter som kanskje føler dere litt truffet; "hæ, nei, det er jo fint?". Men seriøst da, gå bort til speilet å se på dere selv, det er ikke fint. 

Jeg har egentlig aldri forstått greia med all den sminken. Jeg har selvfølgelig testa det ut selv, med det var i barneskoletia, og jeg er over det stadiet for lengs. Det er da jeg blir så sykt flau, faktisk, over de som er 15+++ som kaster brunkremen i trynet, bruker den billigste og gamleste maskaraen fra h&m de har, og får de tykkeste og mest klumpete øyenvippene i mils omkrets. Og ikke nok med det så har de tissegult, langt og falskt hår, tupert som om de var med  i filmen hairspray, svarte øyenbryn som har en fasong som man nesten begynner å lure på hvilken tilstand de faktisk var i da de tegna dem. Ja, og for å ikke glemme klærne, så bruker dem de strammeste, minste og mest gjennomsiktige singlettene, så den svære, ubehagelige wonderbra-bhen skal vise godt igjennom og presse de egentlig normale puppene deres så langt opp under haka så dere skal se så fake ut som mulig. Har jeg rett eller? Ja. 

Så jenter; er det guttene dere vil imponere, så råder jeg dere til en ting. Vær naturlig. Ingenting er penere. 

Dette er pent! ^

Meninger?

-Sadie

2 kommentarer

elwo

11.mar.2012 kl.18:46

Kan ikke si meg mer enig! Bra blogg!
elwo: Så bra, tipper du er en av den pene og naturlige typen:) Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

B1tches » Litt utenom det vanlige

B1tches » Litt utenom det vanlige

100, Drammen

Sadie, Idunn og Elly fra Drammen. Nokså normale tenåringer, men hva i helvette skal vi med en blogg? Joda, her kommer det nok ikke noe fjortiss-shit, du bør følge med.. eller lavære..

Kategorier

Arkiv

hits