Drømmekroppen

Hei folkens!

Jeg tenkte å skrive litt om fokuset på six-pack og drømmekroppen.  Mange unge har veldig stort fokus på å være perfekt. Ha perfekt mage, bein, rumpe osv. 

Noen mennesker er så misfornøyde med hvordan de ser ut at du bruker det meste av tid og energi på enten å slanke seg kraftig eller bygge opp store muskler.

Noe vi kaller for nervøse spiseforstyrrelser som anoreksi og bulimi er mest vanlig blant jenter, men det er også mange gutter som er plaget av denne spiseforstyrrelsen. Det er ca 100 000 personer som er rammet av denne sykdommen bare i Norge. Alt for mange

Noen guttter ønsker å få litt større muskler og begynner å pumpe jern på treningstudio og lignende. Normal trening er sunt. Tanken om å få større muskler kan ta overhånd og bli det viktigste i hverdagen. Denne sykdommen kalles megareksi. De som har anoreksi kan aldri bli tynn nok mens de som har megareksi kan aldri få store nok muskler. Et annet problem som er knyttet til megareksi er bruk av dopingmidler.

Det går også ann å ta operasjoner for å gjøre deg ''vakrere''. Noen tar operasjoner for å få større bryster, fikse litt på nesa eller om det gjelder å fjerne litt rynker.  Mange mener de blir lykkeligere av dette. Men stemmer dette?

 Hva mener du om dette?

-Idunn

2 kommentarer

Juliaml

21.feb.2012 kl.19:32

Bra skrevet!
Juliaml: Så bra! Takk :D

Skriv en ny kommentar

B1tches » Litt utenom det vanlige

B1tches » Litt utenom det vanlige

100, Drammen

Sadie, Idunn og Elly fra Drammen. Nokså normale tenåringer, men hva i helvette skal vi med en blogg? Joda, her kommer det nok ikke noe fjortiss-shit, du bør følge med.. eller lavære..

Kategorier

Arkiv

hits