Kviser?

Hei på dere alle søte lesere!

Jeg vet at det er mange der ute som sliter med kviser. Blandt annet kjenner jeg et par av dem. Både, kjøttbollen, pizzatrynet og alle de andre navna vi har, taler for seg selv. Og for å si det mildt, er det ikke av null grunn vi har slike navn. Huff, mennesker er så alt for onde.. 

Uansett, poenget var at i denne ungdomsperioden kan enkelte tenåringer være plaget av kviser. Da er det rensing av huden som er viktig, hvis ikke går det rett til Sør-Korea.. Jeg kjenner forresten en derifra.  • Begynn å tren
  • Spis sunnere
  • Slutt å game 
  • Frisk luft
  • Rens huden 
  • Ikke stress

Her er da noen ting en bør følge om man vil unngå det værste kvisetrynet. Men selvfølgelig må enhver ungdom tåle noe småtteri som dukker opp i ansiktet dann og vann. Slik er denne tiden, men husk å leve livet fullt ut og ikke la noe stoppe deg. Ingenting!

Snakkes da! 

-Sadie

3 kommentarer

Helene

21.feb.2012 kl.01:17

Gaming gir deg ikke kviser, hahahah. Hjelper å rense huden, spise sunt, mye luft og fjerne sminken når du skal sove. Ta det fra ei som har kun hatt ei kvise i sitt liv og jeg blir 16 snart :>
Helene: Du er gærn ass

LinaLøvli

21.feb.2012 kl.10:32

Still meg spørsmål på bloggen min, er ny :)

Skriv en ny kommentar

B1tches » Litt utenom det vanlige

B1tches » Litt utenom det vanlige

100, Drammen

Sadie, Idunn og Elly fra Drammen. Nokså normale tenåringer, men hva i helvette skal vi med en blogg? Joda, her kommer det nok ikke noe fjortiss-shit, du bør følge med.. eller lavære..

Kategorier

Arkiv

hits