Han kan irritere en stein

Hei Idunn her!

Jeg ville bare fortelle om en som heter Kevin. Jeg ble kjent med han rundt juletider i 2010. I oktober i fjor sa han til meg at han likte meg. Jeg tenkte bare fuck. Han er ikke et vakkert syn for å si det mildt. Han er en følsom skrue som er en j*vla svett gamer. Tror han gamer sånn 24/7 liksom og det liker ikke jeg. 

Nå for tiden er han bare deppa fordi jeg er så care mot han og sånn. Han klager på at jeg holder på med andre gutter og blir sur om jeg er med noen. Jeg har jo så  og si pult en av gutta han har noe i mot, men nevner ikke navn. For om han får vite det tror jeg rett og slett han henger seg selv eller noe. Og den skyldfølelsen vil jeg ikke ha.

Noe av det verste jeg vet er folk som skryter noe helt for jævlig av seg selv. Og dere kan jo bare gjette hvem som gjør det. Joda det er Kevin så klart. Og hver fuckings gang han skriver en stil til meg eller noe følsomt kjærlighets kliss får han bare et kort svar tilbake. Da får han utbrudd. For en stund siden så gadd jeg ikke skype med han og da kalte han meg Hore osv.. wtf lizm...

Kjærlighetslivet mitt er hardt as... Ikke til å anbefale..

Blogges <3 -Idunn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

B1tches » Litt utenom det vanlige

B1tches » Litt utenom det vanlige

100, Drammen

Sadie, Idunn og Elly fra Drammen. Nokså normale tenåringer, men hva i helvette skal vi med en blogg? Joda, her kommer det nok ikke noe fjortiss-shit, du bør følge med.. eller lavære..

Kategorier

Arkiv

hits